Om oss
Tjänster
Priser
Kontakt
Boka tid
Tjänster

Hårförlängning

Att använda sig av hårförlängning är ett väldigt bra sätt att ge ditt hår det där lilla extra som det kanske saknar. Stör du dig på att ditt hår är tunt eller att det helt enkelt vägrar att växa längre ner än till axlarna? Då kan hårförlängning eller hårfötjockning vara något för dig!

Boka

Hårförlängning

Konsultation
?
Hårförlängning
Maxtid 30 min
Uppflyttning
?
Hårförlängning
1.860kr/1.760kr/1.560kr/1.360kr
Maxtid 90 min

Inför ditt besök

Innan vi sätter i din hårförlängning behöver du boka en konsultation så att vi hittar den bästa lösningen för just ditt hår. Därefter lägger vi en beställning på rätt färg och längd och bokar in en tid för insättning.

Boka
Hårförlängning

Hårlängder

Kort

Axellångt

Långt

Extra Långt/Tjockt

Så tar du hand om din hårförlängning

Underhållning är A och O för att du ska kunna ha en så pass fin hårförlängning som möjligt. Därför är det extra viktigt att du tvättar fästena noggrant och undviker produkter om innehåller klor och/eller saltvatten. Var också noga med att inte använda för mycket värme på håret och se till att du inte går och lägger dig med blött hår. När du borstar håret, se till att borsta försiktigt. Ett bra sätt är att hålla i håret för att säkra att de sitter fast och inte slits bort. Och till sist - se till att boka in en uppflyttning max 8 veckor efter isättning.

Våra Tjänster