Om oss
Tjänster
Priser
Kontakt
Boka tid
Tjänster

Upgrades

Vid bokning av Upgrades kan du boka allt mellan Kérastase’s Fusio-kurer och brynplockning. Ingen upgrade är den andre lik och ger dig en välförtjänt lyx i vardagen. Nedan finner du våra Upgrades - bara att välja och vraka med vad du vill unna dig med vid ditt nästa besök.

Boka

Upgrades

Brynplockning
?
Upgrades
260kr
Brynplockning och färg
?
Upgrades
360kr
Kérastase Fusio-Dose Kur
?
Upgrades
200kr
Inkl. Varm handduk
Kérastase Fusio-Scrub
?
Upgrades
260kr
Inkl. Varm handduk
Reshade
?
Upgrades
400kr
Extra Styling
?
Upgrades
360kr
Extra Hårbottenmassage
?
Upgrades
360kr
Inkl. Inpackning och varm handduk

Vad innebär en Kérastase’s Fusio-dose kur?

En Kérastase’s Fusio-dose kur är en skräddarsydd behandling som en utbildad frisör utför. Varje behandling skapas efter vad du har för behov och önskemål. Processen börjar med att vi analyserar ditt hår. Därefter blandar vi ihop "Concentre" (som tar hand om det största området) och "Booster" (som hjälper dig att nå hårmålet). Med dessa blandningar finns det upp mot 30 olika versioner. I och med detta finns det alltså många olika möjligheter att uppgradera ditt hår till sin fulla potential.

Boka
Upgrades

Hårlängder

Kort

Axellångt

Långt

Extra Långt/Tjockt

Vem behöver Kérastase’s Fusio-dose kur?

Även om du tar bra hand om ditt hår så kan det behöva lite extra vård. Det finns många yttre - men även inre - faktorer som har en stor påverkan på hårets kvalité, och en Kérastase’s Fusio-dose kur kan hjälpa dig att behandla detta. Behandlingen är 16 gånger starkare än en vanlig inpackning och har en hållbarhet upp till 6 veckor. Kérastase’s Fusio-dose kur utförs bara på salonger som har utbildad personal - vilket vi på Salong Complete har! Boka din Kérastase’s Fusio-dose kur idag.

Våra Tjänster